Algemeen

De afdeling logistiek is uw eerste aanspreekpunt bij EWN. U kunt hier terecht met vragen over de planning, het aanleveren van goederen of voor het aanmelden van zendingen voor onze eigen transportdienst. Op deze pagina vindt u alvast de nodige informatie.

Verpakken

Het verdient de voorkeur om uw goederen te verpakken en gescheiden per legering aan te leveren in zogenaamde waarborgbakken.
Het voordeel van deze bakken is dat u uw goederen in/op/tussen het schuim kunt plaatsen zonder extra verpakking in de vorm van folies en/of plastic zakjes te hoeven gebruiken. U kunt de waarborgbakken van EWN kosteloos in bruikleen krijgen.

Aanleveren en aanmelden

U kunt uw producten naar ons opsturen, zelf langsbrengen in Joure of laten ophalen. EWN heeft een eigen, vaste buitendienstmedewerker voor het halen en brengen van uw goederen middels verzekerd transport.

EWN maakt gebruik van een online portaal. U kunt hier inloggen en uw zending aanmelden. Na aanmelding dient u het gegenereerde label te printen en met de zending mee te sturen. Wij weten dan bij binnenkomst van wie de zending afkomstig is en wat er ter waarborging wordt aangeboden. U kunt in deze online omgeving tevens de status van uw zending bekijken alsook het berekeningsformulier downloaden. De factuur ontvangt u per email.

Controle

De afdeling logistiek hanteert een strenge in- & uitgangscontrole. Zodra uw partij bij EWN binnenkomt, controleren wij uw zending op volledigheid en onvolkomenheden. Bij onvolkomenheden zal EWN direct contact met u opnemen. We wegen uw complete zending bij binnenkomst en herhalen dat tussentijds en aan het einde van het proces, om te garanderen dat u alles retour ontvangt.

 

Labelen of verpakken

Uw artikelen direct na keuren laten labelen? Of uw artikelen laten verpakken in uw eigen verpakkingsmateriaal. Ook hiervoor bent u bij EWN aan het juiste adres.

Neem contact op met onze afdeling logistiek en bespreek de mogelijkheden.

Doorlooptijd

EWN streeft er naar alle zendingen binnen twee tot drie werkdagen, maar veelal nog dezelfde dag, te retourneren zonder dat u daarvoor een spoedtoeslag betaalt.  Spoedbehandelingen kunnen incidenteel voorkomen maar ons beleid is dat alle goederen even snel het waarborgproces doorlopen.

Online EWN portaal

Heeft u nog geen account voor het online EWN portaal, meld u dan vandaag nog aan.

Aanmelden

Kennisbank

Kunnen jullie mijn pakket ook doorsturen?

Ja dan kan. Wij kunnen uw zending doorsturen naar de bestemming van uw keuze.

Openingstijden

EWN is van maandag t/m donderdag geopend van 08.00-17.00 uur en op vrijdag van 08.00-15.00 uur.

Bekijk de volledige KENNISBANK

Kennisbank