De nieuwe manier van stempelen

Met behulp van moderne laserapparatuur kan EWN tegenwoordig ieder artikel van een keurteken voorzien. Een fragiel, hol of uiterst kostbaar voorwerp kan eenvoudig van een gehaltekeur en verantwoordelijkheidsteken worden voorzien.

Lasergraveren

Als u voor lasergraveren heeft gekozen, worden de keurtekens met een van onze lasersystemen in uw sieraden of gebruiksvoorwerpen aangebracht. Lasergraveren is een eenvoudige, snelle en heel nauwkeurige methode, omdat het systeem over een nauwkeurig positioneringssysteem beschikt.

Het grote voordeel van lasergraveren is dat er geen materiaal wordt verplaatst zoals bij stempelen, daarnaast kan op bijna elke gewenste positie gegraveerd worden.

Standaard graveren we een lijngravure (skelet) maar op verzoek is ook een “2.5D dieptegravure” mogelijk (zie afbeelding hiernaast).

Rotatie-as

Met behulp van een rotatie-as kunnen onze lasergraveermachines teksten graveren aan de binnenzijde van een ring. Hierbij zijn de mogelijk heden eindeloos. Alle voorkomende lettertypes zijn mogelijk, zelfs handgeschreven tekst kan gegraveerd worden.

Logo of ander verzoek

Naast het aanbrengen van stempelmerken is het ook mogelijk om uw eigen logo in sier- of gebruiksvoorwerpen te laten graveren. Ook bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten, initialen of familiewapens behoren tot de mogelijkheden.

Specifieke wensen?

Heeft u een specifieke wens betreffende een lasergravure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op